STRAŠAN ZLOČIN

STRAVIČNO UBOJSTVO NA KRKU: Ženska osoba pronađena mrtva u stanu

| Autor: Glas Istre
(Snimio Mladen Trinajstić)

(Snimio Mladen Trinajstić)


Strašan se zločin dogodio u Krku, iako se za sad još uvijek ne zna kad točno. Jedna je ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena tijekom današnje večeri mrtva u stanu višestambene kuće u krčkoj ulici Mali Kartec, na kućnom broju 57, piše Novi list.

Iako je u trenutku našeg obilaska mjesta zločina još uvijek trajao očevid te, posebice za javnost, još uvijek nije bilo mnogo raspoloživih službenih informacija, u razgovoru s upućenima u događanja – mahom susjedima, doznali smo da je prema svemu sudeći život ondje izgubila srednjovječna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Njemačkoj, sestra vlasnice stana u kojemu je tijelo nesretnice u utorak navečer pronađeno.

Ono što je prema svemu sudeći upalilo alarm kod susjeda bile su upravo potpuno spuštene rolete stana u kojem je pronađeno beživotno tijelo navodno zadavljene nesretnice, saznanje da nesretnu ženu nitko nije vidio nekoliko dana ali i informacija da je tijekom vikenda ondje bilo vike.

Kako smo doznali od Krčana koji su, ni sami ne sluteći, vjerojatno posredno svjedočili ubojstvu u stanu u zgradi u kojoj je spomenuti par već neko vrijeme boravio, tijekom noći sa subote na nedjelju odande se dulje vremena čula glasna svađa, susjedi kažu i “lom” koji je naprasno prekinut negdje oko jedan sat iza ponoći.

Već idućeg dana, suprug nesretne žene viđen je kako oko svog bijelog volva njemačkih registarskih pločica, i noćas još uvijek nespretno parkiranog na cesti pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade opremljene bazenom, rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću, piše Novi list.

Naravno, odmah je alarmirana policija i hitna pomoć, službe koje su se na spomenutoj krčkoj adresi pojavile nešto iza 19 sati. U vrijeme našeg obilaska spomenute zgrade, oko 21 sat, trajao je očevid a kako smo doznali, susjed i suvlasnik kuće na policiji je davao svoj iskaz.

Ono što se iz svega što se od susjeda upućenih u događanja koja su se u Malom Kartecu proteklih dana zbivala moglo zaključiti jest da je, prema svemu sudeći, spomenuti “ruski Nijemac” puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnericom.

Sve detalje stravičnog zločina policija će zasigurno rasvjetljavati narednih dana, a u svemu bi im osim tragova koje će forenzičkim pregledom mjesta zločina vjerojatno biti pronađeni, zasigurno pripomoći i saznanja koja su, niti ne znajući što se događalo u njihovom kvartu, u proteklim danima “pobrali” stanari okolnih kuća smještenih na samom rubu najzapadnijeg djela grada Krka, piše Novi list.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum