POTVRDILI IZ POLICIJE

STRAVIČAN ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO PULU: Uhićen sin osumnjičen za ubojstvo majke. Mjesecima je bježao

| Autor: Glas Istre
Ubojstvo se desilo u Ulici prilaz Monte Cappelletta (Snimio Danilo Memedović)

Ubojstvo se desilo u Ulici prilaz Monte Cappelletta (Snimio Danilo Memedović)


Slučaj stravičnog ubojstva ubojstva koje se desilo početkom ožujka u stanu u Ulici prilaz Monte Cappelletta na pulskom Vidikovcu napokon bi mogao dobiti epilog.

Kako su nam potvrdili iz Policijske uprave istarske, 37-godišnjak osumnjičen za ubojstvo je uhićen, a više informacija će danas tijekom dana objaviti Županijsko državno odvjetništvo u Puli.

Kao što smo već pisali, Državno odvjetništvo je objavilo da postoji osnovana sumnja da je 37-godišnjak majku usmrtio dan prije nego što je otkriven zločin, odnosno 3. ožujka između 11.30 sati i 15:18 sati. Ubio ju je u stanu. Majci, koju je, kako navodi tužiteljstvo, i ranije vrijeđao i tukao, radi čega je već bio pravomoćno osuđen, nepoznatim je predmetom zadao više kobnih udaraca .

Policija i vatrogasci alarmirani su u petak, 4. ožujka, u kasnim večernjim satima, kada su u stanu na podu pronašli tijelo mučki ubijene žene.

Za 37-godišnjakom iz Pule, osumnjičenom da je usmrtio 79-godišnju majku, odnosno počinio teško ubojstvo te potom pobjegao u inozemstvo, Županijsko državno odvjetništvo u Puli donijelo je nalog za izdavanje međunarodne tjeralice je izdalo europski uhidbeni nalog.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini