PIŠU DA JE TO REALNA MOGUĆNOST

Srpski medij objavio što se možda dogodilo Splićaninu Mateju Perišu, koji je nestao u Beogradu

| Autor: Glas Istre
Ograda kod Beton hale i iza nje rijeka Sava / Matej Periš

Ograda kod Beton hale i iza nje rijeka Sava / Matej Periš


Prema pisanju Kurira postoji mogućnost da se mladi Splićanin Matej Periš, koji je nestao u noći s 30. na 31. prosinca u Beogradu, utopio u Savi.

Pozivajući se na neslužbena saznanja, Kurir piše da je moguće da se Periš zbog gužve u toaletu odlučio obaviti nuždu u Savu, koja teče odmah ispred kluba Gotik u kojem su se on i njegovi prijatelji iz Splita zabavljali.

"Pregledajući nadzorne kamere lokala koji se nalaze u Beton hali, vidi se kako mladić iz Splita izlazi iz kluba i kreće se prema rijeci. Nažalost, kamera nije mogla uhvatiti gdje je on završio, ali se sumnja da je sišao uz obližnje stepenice i nagnuo se kako bi izvršio nuždu, ali je vjerovatno u tom trenutku pao u vodu", prenosi Kurir riječi svog anonimnog sugovornika. 

Beton hala je, inače, golemo bivše skladiše blizu ušća Save u Dunav, u kojem se danas nalaze brojni restorani, kafići i noćni klubovi. Skupa s obližnjim splavovima koji se nalaze s druge, novobeogradske strane Save, to je sam centar noćnog života u Beogradu. 

Kurir piše i da eventualni izlazak iz kluba radi obavljanja nužde objašnjava zašto je mladi Splićanin iz kluba izašao bez jakne.

"Telefon mu je od samog starta ugašen, pa se sumnja da se nakon pada u vodu i telefon pokvario", kaže sugovornik za Kurir. 

Dodaju da se Riječna policija uputila danas u potragu za Perišem i plove pored Beton hale duž Save.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater