DANAS PRESUDA U PULI

SLUČAJ RIJEČKA PROČELNICA - TRAGEDIJA NA IPSILONU:

| Autor: Mateo SARDELIN

Valter Soldatić iz Karojbe, otac pokojnog Igora Soldatića koji je stradao u sudaru s Verom Begić, koju danas u Puli očekuje presuda za tu prometnu nesreću na Ipsilonu, koju je 15. kolovoza prošle godine skrivila u pijanom stanju, kazao nam je što misli o svemu te što očekuje od suda.

- Prema svemu sudeći će slučaj biti zataškan, jer snimak jedne nadzorne kamere nije uzet u obzir, odnosno svjedokinja tvrdi da na snimci fale kadrovi, što znači da je netko odrezao snimak. Od suđenja očekujem da, ako je maksimalna kazna 12 godina, očekujem 11 godina zatvora za nju. Što bi bilo normalno, kazao nam je Sirotić.

Nakon rasprave nam je Soldatić ponovno dao izjavu i mišljenje o cijeloj raspravi i činjenici da se Begić nije okrenula prema obitelji poginulog koja je sjedila iza nje u sudnici i ispričala im se u lice, već je isprike uputila gledajući u sutkinju.

- Ona se trebala okrenuti prema nama i ispričati se, što do sada nije učinila. Naime, tražila je preko nekih prijatelja da nas upozna, ali ja sam poručio da ne dolazi, da se ne upoznavamo, iako sam znao tko je ona i što je, kazao nam je Soldatić.       

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater