deseti dan potrage

SLUČAJ NESTALOG MATEJA U BEOGRADU Njegova djevojka otkrila sadržaj njegove zadnje poruke na mobitelu

| Autor: Glas Istre
(Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

(Foto: Tom Dubravec / CROPIX)


Punih devet dana u Beogradu traje potraga za Matejem Perišem, mladim Splićaninom koji je posljednji put viđen oko 2,30 sati 31. prosinca u noćnom klubu "Gotik". Brojna su nagađanja i svjedočanstva objavljena u medijima posljednjih dana, no misteriozni slučaj nestanka još uvijek nije razriješen, prenosi Jutarnji list

Uz Matejevu obitelj, daleko najteže je njegovoj djevojci Sanji iz Splita koja je sva svoja saznanja podijelila s Kurirom.

Rekla je kako se sa svojim dečkom čula samo nekoliko sati prije nego što će on nestati bez traga.

- Poslao mi je video poruku, ali ja sam bila na poslu i mobitel mi se ugasio. Kad sam oko ponoći stigla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla sam spavati. Probudila sam se u 7 ujutro i vidjela da mi nije poslao poruku za laku noć, što uvijek radi. Tada sam ga upitala je li sve OK. Odgovora nema. Oko 14 sati sam mu opet poslala poruku i opet ništa. Znam da ne može spavati toliko dugo, nema šanse. Kasnije sam se čula s njegovim prijateljima koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju što se dogodilo. Bili su van sebe, rekla je Sanja.

Dodaje i kako ju pogađaju priča o tome da je Matej konzumirao drogu.

- Oni uopće nisu dio te priče. A i da jesu, tko bi prenio drogu preko granice. A i oni tamo apsolutno nikoga ne znaju, gdje bi to nabavili. On se meni javio u 14.30 sati kad su prešli granicu, pa u 18 sati kad su ušli u apartman, pa u 21.30 s večere. Na tom videu su se vidjele tri boce vina, ali njih je bilo sedam. Atmosfera je bila vesela, neki su pili bijelo, neki crno vino. Čekali su večeru, ništa posebno, opisala je Matejeva djevojka.

- Možda će glupo zvučati, ali ako i jest bio drogiran, njemu je to netko sipao u piće, zaključila je Sanja u razgovoru za Kurir.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater