NA METI KAMPOVI

Serijski kradljivac već danima ordinira po Istri. POLICIJA PODUZIMA INTENZIVNE MJERE DA GA ULOVI

| Autor: Glas Istre
Kamp u Medulinu, ilustracija (snimio M. MIJOŠEK)

Kamp u Medulinu, ilustracija (snimio M. MIJOŠEK)


Nepoznati je počinitelj u noći sa 17. na 18. rujna u autokampu u Premanturi otuđio dva električna bicikla, čime je oštetio 47-godišnju austrijsku državljanku i 46-godišnjeg njemačkog državljanina za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iste je noći u dva navrata u autokampu u Medulinu otuđio četiri električna bicikla, čime je oštetio četvero švicarskih državljana u dobi od 52, 53, 56 i 60 godina za više desetaka tisuća kuna. Potom je nepoznati počinitelj, u noći s 18. na 19. rujna, u Ulici Valeta u Vabrigi iz automobila otuđio torbu s novčanikom, novcem i drugim predmetima te iz montažne kućice električni bicikl i dva neregistrirana cross motocikla, čime je oštetio 51-godišnju hrvatsku državljanku za više desetaka tisuća kuna.

Zadnja krađa evidentirana je u jutarnjim satima 19. rujna na plaži u autokampu u Rovinju gdje je nepoznati počinitelj otuđio dva električna bicikla, čime je oštetio dvoje njemačkih državljana u dobi od 57 i 62 godine za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju što bržeg pronalaska počinitelja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater