STRAŠNO

RACIJA U PULSKOM UGOSTITELJSKOM OBJEKTU KOJI RADI ILEGALNO Ondje pronašli osobu koja je bušila gume po Stoji, ženu koja je trebala biti u izolaciji, jedan je čak urinirao pred policajcima...

| Autor: Glas Istre
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Policijski službenici su 25. rujna u večernjim satima, u suradnji s djelatnicima Državnog inspektorata i inspektorima civilne zaštite, proveli raciju u ugostiteljskom objektu u Rizzijevoj ulici u Puli.

U objektu, koji već nekoliko mjeseci nije registriran za obavljanje djelatnosti, policijski službenici zatekli su veći broj osoba od dozvoljenog, a među njima i osobu koju se tražilo zbog sumnje da je u noći s 23. na 24. rujna oštetila gume na deset vozila. Zatekli su i 48-godišnju ženu koja je trebala biti kod kuće u samoizolaciji, a utvrdili su i osam prekršaja nepropisnog parkiranja, četiri prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici te jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, s obzirom da je 35-godišnji gost objekta urinirao pred policijskim službenicima.

Osim policije, protupravna ponašanja utvrdili su i djelatnici Državnog inspektorata i inspektori civilne zaštite koji su utvrdili više kršenja odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kao što su nenošenje zaštitinih maski, nedostatak deinficijensa i tople vode te prekoračenje dopuštenog broja osoba.

Policija je radi počinjenja prekršaja izdala prekršajne naloge počiniteljima, a djelatnici Državnog inspektora i civilne zaštite nastavljaju provoditi mjere u cilju procesuiranja 51-godišnjeg vlasnika objekta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater