NASILJE NA VERUDI

Pulski odvjetnik fizički napao dvije susjede. JEDNOJ JE OPALIO ŠAMAR, DRUGU UDARIO ŠAKOM U GLAVU!

| Autor: Marcello ROSANDA
Sandra Vukobratović / njezin nalaz iz bolnice / odvjetnik Tihomir Pančić

Sandra Vukobratović / njezin nalaz iz bolnice / odvjetnik Tihomir Pančić


"Prvo i osnovno, mi u njegov prostor nismo ušli, već je on ušao u naš, pa je nakon kratke svađe prvo ošamario Sedinu, a potom je mene udario šakom u glavu", priča nam 52-godišnja Sandra Vukobratović, susjeda pulskog odvjetnika Tihomira Pančića, koji je prije 15-ak dana verbalno, a potom i fizički nasrnuo na nju i drugu susjedu, 23-godišnju Sedinu Nadarević.

Tog je dana, pričaju nam, oko 13 sati započela svađa, a sve zbog jednog malog psa, dvije mačke i zajedničkog dvorišta koje se nalazi iza njihove zgrade u Tomasinijevoj ulici na pulskoj Verudi.

"Nedavno sam se doselila ovdje, povratnik sam iz Švicarske, i zajedno sa stanom dobila sam na korištenje i jedan dio dvorišta kojeg dijelim s Pančićem. Do nedavno tamo nije bilo nikog drugog osim Pančića, pa je on bio jedini korisnik. Međutim, problemi su započeli čim sam ja uredila svoj dio i počela tamo dolaziti i piti kavu. Tada je započela netrpeljivost s njegove strane, ali i uvrede. Tog dana je sve počelo oko mog malog psa i njegovog izmeta u dvorištu kojeg ja, usput, uredno skupljam", kaže Vukobratović.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum