PREKRŠAJ BICIKLISTA

Puljanin Dalibor Simonović teško ozlijeđen nakon susreta s policijom na Danteovom trgu: NISAM OZLIJEĐEN U NESREĆI, VEĆ SU ME OZLIJEDILI POLICAJCI

| Autor: Marica KOŠTA

Nije istina da sam doživio prometnu nesreću s biciklom kod Danteovog trga i tako zadobio teške ozljede i nije istina da sam kod sebe imao 12,1 gram marihuane, već 0,6 grama. Ozlijeđen sam jer su me policajci srušili s bicikla, kazao nam je u telefonskom razgovoru, a potom i u svojem domu u Spinčićevoj ulici 34-godišnji Puljanin Dalibor Simonović.

Naime, policija je jučer najprije izvijestila da je 34-godišnji Puljanin u utorak oko 20.30 izgubio nadzor vozeći bicikl bez upaljenih svjetala Leharovom ulicom u zabranjenom smjeru pa udario u rubnjak, pao i zadobio teške ozljede. U tom, prvom, izvješću bilo je navedeno da je potom postupanjem policije kod njega pronađen 12,1 gram marihuane.

Simonović nas je u stanu u kojem u Spinčićevoj živi s roditeljima dočekao ležeći u krevetu jer, budući da mu je slomljen kralježak, mora strogo mirovati.

- Nisam doživio prometnu nesreću već se nisam biciklom zaustavio nakon što su me to tražili policajci pa su pojurili za mnom, gađali me palicom i srušili na tlo, priča nam Simonović koji od rođenja boluje od mišićne distrofije. Teško hodam i lakše mi je voziti bicikl, nastavlja Puljanin koji ne negira da je vozio bicikl u zabranjenom smjeru i bez upaljenih svjetala.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater