NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO

Puljanin dobio čak 120 dana zatvora za prometne prekršaje. KAD SE VIDI ŠTO JE SVE UČINIO, NE ČINI SE NI PUNO!

| Autor: Portal Glas Istre

Zbog počinjenja više prometnih prekršaja 44-godišnjem muškarcu iz Pule izrečena je kazna zatvora od čak 120 dana.

Sve je počelo 15. kolovoza oko 12.10 sati kad su policajci u Industrijskoj ulici u Puli primijetili automobil Citroen bez registarskih oznaka. Zaustavili su vozača, koji je odbijao suradnju te je u jednom trenutku prebacio vozilo u prvu brzinu s namjerom odlaska s mjesta događaja.

Policijski službenici primijenili su tad nad muškarcem sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o 44-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je počinio više prometnih prekršaja. Redom: vozio je neregistrirano i neosigurano vozilo za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, odnosno za vrijeme izrečene zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, nije bio vezan sigurnosnim pojasom, odbio je testiranje na prisutnost alkohola u organizmu, odbio je testiranje na prisutnost droge ili lijekova u organizmu te nije kod sebe imao osobnu iskaznicu, vozačku ni prometu dozvolu.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o obaveznim osiguranjima u prometu, vozaču je nadležni sud izrekao kaznu zatvora u trajanju od 120 dana i novčanu kaznu od 4.200 kuna, koja mu je umanjena za isti iznos s obzirom da je bio uhićen i proveo je 12 dana u zadržavanju u zatvoru.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini