OBROVAC

Policija otkrila uzrok smrti lažne medicinske sestre Veronike Pecolaj?

| Autor: Portal Glas Istre

U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj (26) koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr. Gorana Jusupa.

U Obrovcu u stanu kojeg je koristila Veronika Pecolaj traje očevid.

Obdukcija tijela 26-godišnjakinje bit će obavljena u subotu u Splitu.

Zadarska policija je sinoć oko 22,30 sati zaprimila dojavu da je pozlilo jednoj 26-godišnjoj ženskoj osobi, a liječnik Hitne pomoći u 23,08 sati je konstatirao smrt. Po neslužbenim informacijama razlog smrti je gušenje, ali će detalji biti poznati tek nakon obdukcije.

Liječnik Goran Jusup, s kojim je Pecolaj radila u njegovoj ambulanti, nije priveden, a po nepotvrđenim informacijama policija zasada ne raspolaže saznanjima koja bi ukazivala na počinjenje kaznenog djela.

Policiju je pozvao susjed koji vidio doktora Gorana Jusupa na stepeništu kako kuca po vratima i traži pomoć. Neslužbeno, sumnja se da se ugušila komadom kruha.

- Rekao je da se ugušila kruhom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, no u to nisam 100% siguran. Policija je došla kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su ovdje dolazili i policija i hitna i oni su stvarno imali problema, ispričao je za Večernji list susjed doktora Jusupa.
__________________________________________________________________________________________________

Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom