SINOĆ OKO 23 SATA

U OBROVCU PRONAĐENO MRTVO TIJELO LAŽNE MEDICINSKE SESTRE VERONIKE PECOLAJ, bivše pomoćnice kontroverznog liječnika Gorana Jusupa 

| Autor: Portal Glas Istre
Screenshot Nova TV

Screenshot Nova TV


U Obrovcu je kasno sinoć otkriveno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj (26) koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr. Gorana Jusupa, piše Zadarski.hr.

Po zasada neslužbenim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula.

Mrtvu je ženu pronašao Goran Jusup i o tome obavijestio zadarsku policiju koja je započela istragu.

Veronika Pecolaj i dr. Goran Jusup našli su se u središtu skandalaovog proljeća nakon objave priloga u Emisiji Provjereno gdje je Veronika predstavljena kao medicinska sestra koja radi u njegovoj ambulanti, iako ni sama ne zna, kako je tada rekla, gdje je završila medicinsku školu.

Obrovac, 260419.
Hrvatski Zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) donio je odluku o raskidu ugovora sa specijalistickom ordinacijom obiteljske medicine doktora Gorana Jusupa u Obrovcu.
Na fotografiji: Veronika Pecolaj, pomaze u ordinaciji dr. Gorana Jusupa.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX

- Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i zaručnica. Fakultet nema, ali ima srednju školu, što je sasvim dovoljno za posao sestre ili zidara - izjavio je dr. Jusup tada pred kamerama.

On je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum