TERORIZIRALI GRAD

NOVO: Akcija hvatanja brutalnih nasilnika u Puli još nije gotova. Šestorica su iza rešetaka, ALI NEKI SU POBJEGLI

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ

Akcija hvatanja nasilnika koji su osumnjičeni da su ovo ljeto terorizirali ljude u Puli još nije gotova. Kako saznajemo, a dobili smo potvrdu i iz PU istarske, policija i dalje traga za osobama koje su povezane sa šestorkom kojoj je određen istražni zatvor.

Potvrdila je to glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović koja kaže da zasad, suprotno nekim glasinama, nije bilo novih uhićenja. Međutim, po njenim riječima, policija poduzima intenzivne mjere kako bi se locirale preostale osobe koje se dovode u vezu s izvršenjem ovih kaznenih djela, a trenutno su u bijegu.

Podsjetimo, velika policijska akcija poduzeta je minulog petka u ranim jutarnjim satima, kad su brojne policijske snage, maskirane i s dugim cijevima, obavile uhićenja na Valdebeku i na drugim lokacijama u gradu.

Kako se pokazalo, riječ je o šestorici nasilnika, od kojih su četvero iz Hrvatske i dva iz Srbije, koji su osumnjičeni da su duže vrijeme vršili nasilje u Puli. Između ostalog, sumnja se da su fizički napali čovjeka u garaži trgovačkog centra na Stoji i prebili mladića u jednom ugostiteljskom objektu na Rivi.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of