Privedeni su

NOVI DETALJI: EVO KAKO SU TALIJANI IZVELI PLJAČKU OD VIŠE OD MILIJUN KUNA U PULI Novac je podignut iz banke u Šijani

| Autor: Glas Istre
ilustracija (Snimio M. MIJOŠEK)

ilustracija (Snimio M. MIJOŠEK)


Bujska je policija uhitila trojicu talijanskih državljana zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa te da su s ukradenim novcem pokušali napustiti područje Republike Hrvatske, a još trojica talijanskih državljana uhićena su zbog sumnje da su im u tome pomagali.

Naime, u srijedu, 2. prosinca oko 13 sati, na granični prijelaz Kaštel pristupio je 31-godišnji talijanski državljanin koji je prijavio da mu je u Puli ukradena veća količina novca te da se počinitelji kreću prema graničnom prijelazu kako bi s ukradenim novcem otišli u Italiju. Ubrzo su na granični prijelaz Kaštel pristupila šestorica talijanskih državljana, koje su policijski službenici uhitili zbog sumnje da su 31-godišnjem talijanskom državljaninu otuđili preko milijun kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su trojica talijanskih državljana u dobi od 46, 39 i 36 godina u srijedu u prijepodnevnim satima ispred poslovnice banke na Šijanskoj cesti u Puli, nakon što je oštećeni s računa podignuo preko milijun kuna, otuđili muškarcu novac i s vozilima se uputili u smjeru državne granice, a da su im u tome pomogla još trojica talijanskih državljana u dobi od 42, 38 i 35 godina.

Zahvaljujući brzoj reakciji istarske policije, osumnjičeni su spriječeni u prelasku granice, uhićeni i po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 3. prosinca u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum