ŽUPANIJSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO

NAPADAČ IZ NOVIGRADA OSTAJE IZA REŠETAKA Muškarac zadržan u zatvoru zbog pokušaja ubojstva - zabio je nož u leđa 39-godišnjaku

Nakon što mu je pružena liječnička pomoć, muškarac je tražio od počinitelja da mu zbog ozljeda isplati četiri tisuće kuna, a u protivnom će prijaviti sve policiji

| Autor: Jasna ORLIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Županijsko državno odvjetništvo u Puli ispitalo je 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela ubojstvom u pokušaju.

Kao što smo već pisali okrivljeni 38-godišnjak je 7. travnja na terasi ugostiteljskog objekta u Novigradu, u nakani da liši života 39-godišnjeg hrvatskog državljanina, snažno zamahnuo nožem i zabio ga u srednji dio leđa oštećenika te mu pritom nanio ubodno-reznu ranu, a do smrtnog ishoda nije došlo jer prilikom uboda nožem nije ozlijeđen vitalni organ.

Oštećeni 39-godišnjak je, po saniranju zadobivene ozljede u liječničkoj ordinaciji, došao na okrivljenikovu adresu i tražio od njega da mu po osnovi zadobivene ozljede isplati novčani iznos od četiri tisuće kuna pa da će sve to zaboraviti, a u protivnom će ga prijaviti policiji.

Okrivljeni 38-godišnjak na to nije pristao nego je, osnovano se sumnja, iz džepa hlača izvadio nož te mašući njime prijetio oštećeniku.

Županijski sud u Puli prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor protiv 38-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom