U BARBALIĆEVOJ ULICI

KRVAVI OKRŠAJ U PULI: Dugogodišnje razmirice između dva brata završile žestokom svađom - NAPAO BRATA NOŽEM I TEŠKO GA OZLIJEDIO

| Autor: Mateo SARDELIN
(Neven LAZAREVIĆ)

(Neven LAZAREVIĆ)


Dvije osobe u dobi od 47 i 86 godina su teže, a jedna 46-godišnjakinja je lakše ozlijeđena u sukobu u noći na subotu u Ulici Frane Barbalića u Puli.

Prema neslužbenim informacijama radi se o sukobu dvojice braće koji su razmirice riješili nožem. Njihovoj majci je uslijed sukoba pozlilo, dok je 48-godišnjakinja zaradila nekoliko porezotina u sukobu.

Iz policije smo dobili potvrdu da je do sukoba došlo u petak, oko 22.45 sati, kada su zaprimili dojavu o ozlijeđenim osobama u stanu u Barbalićevoj ulici u Puli. Dosad provedenim izvidima utvrđeno je da je 57-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, nakon verbalnog sukoba s 47-godišnjakom, oštrim predmetom ozlijedio mlađeg muškarca.

Pokušavajući spriječiti sukob, ozlijede su zadobile i 86-godišnjakinja i 48-godišnjakinja. Ozlijeđenim osobama pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da su 47-godišnjak i 86-godišnjakinja teže ozlijeđeni, a 48-godišnjakinja lakše. Policijski službenici uhitili su 57-godišnjaka i nad njim provode kriminalističko istraživanje.

Prema neslužbenim informacijama u sukobu su sudjelovala dvojica braće te njihova majka koja je smirivala sukob te nevjenčana supruga mlađeg brata.

Prema onome što smo uspjeli doznati svađa između braće traje već duže vrijeme, a navodno je mlađi brat problematičan dok je stariji dolaskom kući u petak navečer uslijed svađe uzeo nož i izbo brata. Majka je sve vidjela te joj je pozlilo.

U sukob se naime umiješala majka koja je pored svega pala na leđa i teško se ozlijedila, a nekoliko porezotina je zaradila i nevjenčana supruga mlađeg muškarca.

Koji je razlog ove zadnje svađe, da je došlo do potezanja noža, za sada nije poznato, no susjedi su kazali da su braća u višegodišnjem sukobu. Također kažu da se stariji brat skrbi za majku, dok mlađi stalno maltretira sve oko sebe. Da li je ovoga puta kumovao alkohol, policija će utvrditi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum