U BARBALIĆEVOJ ULICI

KRVAVI OKRŠAJ U PULI: Dugogodišnje razmirice između dva brata završile žestokom svađom - NAPAO BRATA NOŽEM I TEŠKO GA OZLIJEDIO

| Autor: Mateo SARDELIN
(Neven LAZAREVIĆ)

Dvije osobe u dobi od 47 i 86 godina su teže, a jedna 46-godišnjakinja je lakše ozlijeđena u sukobu u noći na subotu u Ulici Frane Barbalića u Puli.

Prema neslužbenim informacijama radi se o sukobu dvojice braće koji su razmirice riješili nožem. Njihovoj majci je uslijed sukoba pozlilo, dok je 48-godišnjakinja zaradila nekoliko porezotina u sukobu.

Iz policije smo dobili potvrdu da je do sukoba došlo u petak, oko 22.45 sati, kada su zaprimili dojavu o ozlijeđenim osobama u stanu u Barbalićevoj ulici u Puli. Dosad provedenim izvidima utvrđeno je da je 57-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, nakon verbalnog sukoba s 47-godišnjakom, oštrim predmetom ozlijedio mlađeg muškarca.

Pokušavajući spriječiti sukob, ozlijede su zadobile i 86-godišnjakinja i 48-godišnjakinja. Ozlijeđenim osobama pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da su 47-godišnjak i 86-godišnjakinja teže ozlijeđeni, a 48-godišnjakinja lakše. Policijski službenici uhitili su 57-godišnjaka i nad njim provode kriminalističko istraživanje.

Prema neslužbenim informacijama u sukobu su sudjelovala dvojica braće te njihova majka koja je smirivala sukob te nevjenčana supruga mlađeg brata.

Prema onome što smo uspjeli doznati svađa između braće traje već duže vrijeme, a navodno je mlađi brat problematičan dok je stariji dolaskom kući u petak navečer uslijed svađe uzeo nož i izbo brata. Majka je sve vidjela te joj je pozlilo.

U sukob se naime umiješala majka koja je pored svega pala na leđa i teško se ozlijedila, a nekoliko porezotina je zaradila i nevjenčana supruga mlađeg muškarca.

Koji je razlog ove zadnje svađe, da je došlo do potezanja noža, za sada nije poznato, no susjedi su kazali da su braća u višegodišnjem sukobu. Također kažu da se stariji brat skrbi za majku, dok mlađi stalno maltretira sve oko sebe. Da li je ovoga puta kumovao alkohol, policija će utvrditi.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini