ISTRAGA SE NASTAVLJA

Ipak je potvrđeno da su Matej i prijatelji u Beogradu, pa čak i putem prema tamo, konzumirali drogu! Pojavila se i jedna zanimljiva činjenica iz Matejevog života, od prije mjesec i pol dana

| Autor: Glas Istre
Beograd (CROPIX)

Beograd (CROPIX)


Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović otkrio je za Mondo da su kod grupe mladića iz Splita, među kojima je bio i nestali Matej Periš, pronađene nedozvoljene supstance. 

- Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanje dijete, jer je osoba jako mlada, a tad se traga i izvan radnog vremena. Oni su došli u Beograd 30. prosinca i već u smještaju počeli su konzumirati alkohol, što su i nastavili kroz večer, a konzumirali su i opijate.  Možete misliti kako je to utjecalo na njihova tijela, alkohol i narkotici. Matej je negdje oko 1.40 ustao i naglo izašao van. Činjenica je da njegovi prijatelji skoro sat vremena nisu primijetili da ga nema, a nestanak su prijavili sutradan popodne, rekao je Mijailović.  

Tezu o korištenju droge potvrdio je i materijalnim dokazima.

- Mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smještaju u Beogradu. Oni su konzumirali drogu, nevjerojatno sva sedmorica. Tu drogu su donijeli sa sobom, objasnio je. 

Istaknuo je i da je Mateju prije mjesec i pol dana preminuo prijatelj te da ne treba zanemariti činjenicu da je time bio potresen.

Na koncu je zaključio da policija neće odustati dok ne riješi ovaj slučaj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater