tijekom jučerašnjeg dana

ZATEČENA DVA PIJANA VOZAČA IZ ISTRE Jedan s više od dva promila krenuo za Rijeku. Izrečena mu je kazna od 9.400 kuna

| Autor: Glas Istre
ilustracija

ilustracija


Policijski službenici Postaje prometne policije Pula su jučer oko 12.20 sati na državnoj cesti Pula- Marčana zaustavili  automobil Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 64-godišnjak. Obavljenim nadzorom utvrđeno je da vozač upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 2,36 promila i da je namjeravao otputovati u Rijeku.

Vozač je isključen iz prometa i  smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozaču je izrečena novčana kazna od 9.400,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.
 
Rovinjska policija je jučer oko 19.35 sati na državnoj cesti kod naselja Turnina u kontroli prometa zatekla 55-godišnjaka koji je upravljao automobilom Renault, pulske registarske oznake, pod utjecajem alkohola od 1,87 promila. Provjerom je utvrđeno da vozač upravlja automobilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola nevažeća. Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača se podnosi optužni prijedlog. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini