ŽENA ZMAJ

Djevojka se ispred poznatog kafića u Puli lažno predstavljala kao policajka, pa potom udarala prave službenike. DVA POLICAJCA OZLIJEĐENA

| Autor: Portal Glas Istre
Fotografija je ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 29-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

U petak 31. siječnja oko 22.30 sati, ispred ugostiteljskog objekta Mimoza u Vukovarskoj ulici, 29-godišnjakinja je na naročito drzak način narušavala javni red, pri čemu je vikala na muškarca i vrijeđala ga raznim pogrdnim riječima, predstavljajući se kao policijska službenica. Nakon dolaska policijske ophodnje, djevojka je odbila dati na uvid osobnu iskaznicu te se nastavila lažno predstavljati kao policijska službenica, pokušavajući se udaljiti s mjesta događaja.

Kako bi je spriječili u bijegu, policijski službenici uhvatili su je za ruke, a 29-godišnjakinja je tada jednog policijskog službenika udarila nogom u trbuh.

Prilikom uporabe sredstva prisile lakše su ozlijeđena dva policijska službenika i osumnjičena, koja je privedena u policijsku postaju te se protiv nje podnosi kaznena prijava radi sumnje da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, dok radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija protiv 29-godišnjakinje podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of