NOĆNA POTJERA PO IPSILONU

BJEŽAO POLICIJI OD PULE DO UMAGA: Tijekom vožnje naglo je mijenjao smjer kretanja i ulazio u putanju policijskih vozila koja su ga pokušala zaustaviti. Oštetio je policijski auto i OZLIJEDIO DVOJE POLICIJSKIH SLUŽBENIKA!

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Ilustracija

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 39-godišnji njemački državljanin počinio kaznena djela prisila prema službenoj osobi, oštećenje tuđe stvari te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, 2. listopada oko 2.50 sati, policijski službenici su u Tršćanskoj ulici u Puli uočili automobil Škodu, njemačke registarske oznake kako prelazi na suprotnu stranu kolnika te su presretačem krenuli za vozilom, pokušavajući ga zaustaviti uz korištenje zvučnih i svjetlosnih signala. Vozač se oglušio na signale policije, povećao je brzinu kretanja i uputio se Istarskim ipsilonom prema Umagu. Tijekom vožnje naglo je mijenjao smjer kretanja i ulazio u putanju policijskih vozila koja su ga pokušala zaustaviti, pri čemu je udario u policijski kombi (tzv. maricu), oštetio je i ozlijedio dvoje policijskih službenika. Na taj je način spriječio policijske službenike u obavljaju službene radnje te je općeopasnom radnjom ugrozio njihove živote i živote i imovinu ostalih sudionika u prometu.

Dolaskom do naplatnih kućica u Umagu, vozač se nakratko zaustavio te su ga tada policijski službenici spriječili u nastavku vožnje, uhitili ga i priveli u policijsku postaju. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 2. listopada u večernjim satima, 39-godišnji njemački državljanin priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske.   


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum