DOLIJAO

Policijska potjera okončana tek kad je udario u policijski auto. Policajce iznenadilo kad su vidjeli tko je u pitanju

| Autor: Šarlota BRNČIĆ
(Snimio Sergej Drechler / Novi list)

(Snimio Sergej Drechler / Novi list)


Jučer oko 8.30 sati na području Pećina u Rijeci policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka pokušali su zaustaviti vozača motocikla bez registracijske oznake koji se odbio zaustaviti oglušivši se o zvučne i svjetlosne signale.

Naime, nastavio se kretati u suprotnom, odnosno, zabranjenom smjeru te je dolaskom u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom udarivši u policijsko vozilo koje je bilo u pokretu s ciljem zaustavljanja vozača motocikla.

Potom je udario u parkirani automobil nakon čega je pao na kolnik zajedno s motociklom.

Budući je imao namjeru pobjeći s mjesta događaja, nakon pada se krenuo podizati u čemu je spriječen po policijskom službeniku i priveden u nadležnu policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o 34-godišnjaku koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom prije stjecanja prava.

Osim toga, za spomenutim je na snazi bila potraga zbog izdržavanje kazne zatvora kao i utvrđivanja adrese radi uručenja službene pošte.

Po završetku postupanja policije, jučer je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda gdje mu je nepravomoćnom presudom određena novčana kazna od oko 2.600 eura i kazna zatvora u trajanju od 50 dana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater