Ante Rušić

Poznato zašto je premlaćen ubojica Luke Bančića u splitskom zatvoru

| Autor: Glas Istre
(Snimila Miranda Cikotić/Pixsell)

(Snimila Miranda Cikotić/Pixsell)


Muškarac (31) koji je osumnjičen za ubojstvo 22-godišnjeg Luke Bančića pretučen je jučer u istražnom zatvoru na Bilicama u Splitu, a nakon što je pregledan u bolnici, danas će tijekom dana biti prebačen u šibenski zatvor. U KBC-u Split utvrđene su mu ozljede čeljusti i glave, no kako se ne radi o teškim tjelesnim ozljedama, odmah je vraćen u zatvor, prenosi Večernji list

Kako doznaje Jutarnji list, 31-godišnjaka su u zatvorskoj ćeliji iscipelarili cimeri s kojima je bio smješten. Već po dolasku u istražni zatvor došlo je do sukoba s ostalim osuđenicima s kojima je bio smješten jer im je krao cigarete i nije održavao higijenu. Sve je kulminiralo u srijedu popodne kada je zbog ozljeda dobio i liječničku pomoć.

Međutim, liječnicima i pravosudnim djelatnicima je rekao da je ozljede dobio kad je pao s kreveta demantirajući da ga je netko u zatvoru pretukao. Budući da je sam napisao izjavu da je ozljede zadobio prilikom pada s kreveta neće biti nikakvog postupka protiv odgovornih u splitskom zatvoru. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter