ekskluzivno

DONOSIMO SNIMKE S NADZORNE KAMERE / Vlasnik hotela Amfiteatar otkriva šokantne detalje subotnje drame: "Uletio je u hotel i počeo razbijati. Bio je bos, krvavih ruku..."

| Autor: Marina VUKŠIĆ, Lara BAGAR


U pulskoj bolnici zbrinuti su 26-godišnji mladić iz Pule i njegov 54-godišnji otac koji ima prijavljeno prebivalište u Vukovarsko-srijemskoj županiji, akteri drame koja se u subotu poslijepodne odvijala u Puli.

Budući da je 26-godišnjak, osumnjičen da je ocu nanio tešku ozljedu, bio potpuno rastrojen te da zbog njegovog stanja policija nad njim još nije uspjela provesti kriminalističko istraživanje, zasad nije poznato hoće li događaj biti okvalificiran kao pokušaj (teškog) ubojstva ili kao neko drugo kazneno djelo.

Snimke s nadzorne kamere u hotelu Amfiteatar Snimke s nadzorne kamere u hotelu Amfiteatar

Pod zasad nerazjašnjenim okolnostima došlo je do svađe, a potom i do fizičkog sukoba sina i oca, koja je kulminirala na cesti, u Rakovčevoj ulici u Puli. Je li sukob počeo u stanu, budući da 26-godišnjak živi u Rakovčevoj ulici, nedaleko od mjesta gdje je napao i ozlijedio i oca, ili ga je pak zaskočio na ulici, bit će poznato nakon što policija bude mogla razgovarati s 26-godišnjakom, ali i 54-godišnjakom, koji je, zbog težine ozljede, jučer još bio smješten u jedinici intenzivnog liječenja.

Kako neslužbeno doznajemo, sin je u rastrojenom stanju ocu zadao ubodnu ranu u predjelu prsnog koša, a navodno je to učinio odvijačem. Nakon što je otac ostao ležati na kolniku na križanju Rakovčeve i Stiglicheve ulice, 26-godišnjak je pobjegao prema centru grada. Malo nakon što je utrčao u hotel i restoran Amfiteatar iznad Karoline gdje je razbio nešto inventara, svladala ga je policija. Budući da je mladić nastavio divljati i u policijskom kombiju te se nije smirio unatoč izdanim upozorenjima i zapovijedima, prevezen je u pulsku bolnicu.

Snimke s nadzorne kamere u hotelu Amfiteatar Snimke s nadzorne kamere u hotelu Amfiteatar

"Uletio je u hotel i počeo razbijati. Bio je unezvjeren, bos, krvavih ruku, sav izrezan. Da li je bio pijan ili pod utjecajem nečega, ne znam, ali sav je jadan bio izvan sebe. Baš se vidjelo da je u drugoj dimenziji. Kad ga je konobar vidio, rekao mu je da se smiri, a kad je počeo bacati stvari, drugi mu je rekao da ako se ne smiri, da ćemo mi to učiniti pa je sjeo. Zvali smo policiju koja je odmah došla, ispričao nam je Deniz Zembo, vlasnik hotela Amfiteatar, tijek ovog šokantnog događaja.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU GLASA ISTRE OD PONEDJELJKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini