SLUČAJ IZ 2019.

Pijan divljao u rovinjskom kafiću pa policajce vrijeđao da su govna, idioti, budale… Kazna koju je dobio je nevjerojatna!  

| Autor: Marcello ROSANDA
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Muškarac iz Novske, 37-godišnjak, nedavno je na Općinskom sudu u Puli proglašen krivim što je koncem travnja 2019. godine između 20.30 i 21.45 sati u Rovinju ispred ugostiteljskog objekta “Jocker” u Ulici Stjepana Radića, pod utjecajem 2,08 promila, policijskim službenicima prilikom pregleda zbog tučnjave i svađe u kafiću govorio: “Vi ste obična mafija, u k.... ste i vi i sva policija, ne možete mi ništa, govna jedna obična, j.... vam mater seljačku, idioti, budale, kreteni”. Nastavio ih je “častiti” i u policijskoj postaji prilikom vaganja paketića marihuane koju im je prethodno predao. Dakle, omalovažavao je i vrijeđao službene osobe prilikom obavljanja službe.

Iako mu je izrečena novčana kazna od 102,26 eura, u to mu je kao 79,63 eura uračunato vrijeme oduzimanja slobode od 28. travnja u 21.45 sati do 29. travnja u 16.25 sati. Dakle, sada mora platiti 22,63 eura kazne. Štoviše, ako u roku od osam dana uplati dvije trećine izrečene novčane kazne, odnosno otprilike 15 eura, smatrat će se da je plaćena u cijelosti.

 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater