KONAČNO JE ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Na jednom groblju u Istri silovao 15-godišnjakinju, a kod kuće bludničio nad vlastitom kćerkicom. Osuđen je više godina zatvora

| Autor: Marica KOŠTA
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Muškarac u dobi od 42 godine koji je zbog silovanja 15-godišnjakinje 2017. godine i bludnih radnji tijekom 2008. i 2009. godine nad svojom tada četverogodišnjom, odnosno petogodišnjom kćerkom pravomoćnom presudom Županijskog suda u Puli kažnjen jedinstvenom osudom na četiri godine i šest mjeseci zatvora upućen je polovicom veljače ove godine na izdržavanje kazne.

Teško kazneno djelo silovanja muškarac je počinio nad 15-godišnjakinjom čiju je obitelj poznavao. Krivim je proglašen jer je jednog proljetnog dana 2017., između 19 i 21.30 sati na groblju u jednom mjestu u Istri, svjestan osjetljivosti životne dobi djevojke, te iskoristivši njezino povjerenje i očinsku ulogu koju je ona pronalazila u njemu, tada kao 37-godišnjak, unatoč njezinom protivljenju, izvršio s njom spolni odnos. Zbog tog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode silovatelj je kažnjen s četiri godine zatvora.

Na još godinu dana osuđen je zbog bludnih radnji nad svojom vlastitom kćerkicom. U sudskom postupku utvrđeno je da je u periodu unutar godinu dana - 2008. i 2009. - u kući u kojoj je živio u jednom mjestu u Istri tijekom dolazaka djevojčice na druženje s njim (ocem) tražio od nje da mu pomaže u samozadovoljavanju.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini