PODIGNUTA OPTUŽNICA

Ovo što je izgovorio Puljanin svojoj supruzi mnogima je neugodno i čitati

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

Ilustracija (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)


Zbog kaznenih djela koja je, kako smatra tužiteljstvo, počinio na štetu izvanbračne supruge, i to nasilja u obitelji i prijetnji, pulsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 28-godišnjeg Puljanina. Prema navodima iz optužnice, tereti ga se da je od početka 2019. do kraja veljače 2020. izvanbračnoj supruzi često govorio da će je ubiti, razbiti, vikao je i šutirao stvari po kući, fizički ju je zlostavljao i šamarao. Sve to odvijalo se u stanu u Puli u kojem su živjeli.

Tijekom svađe jednog dana u rujnu 2019. gurnuo je izvanbračnu suprugu, uslijed čega je ona pala kroz staklena vrata. Nakon rođenja njihovog zajedničkog djeteta krajem rujna 2019. govorio joj je da je glupa Bosanka, da je nesposobna, da se vrati u Bosnu, da su u Bosni svi retardirani, da joj j… mrtvu mater, da će njihovo zajedničko dijete baciti kroz prozor, da će je unakaziti, da će joj uzeti stan i auto…

Osim toga, 1. ožujka 2020. nakon svađe u stanu, kada je odlučila nazvati policiju, izvanbračnoj supruzi uzeo je telefon iz ruke i zaprijetio joj kazavši: "Ubit ću te, mrtvu te j…., što si radila sa psom, prijavi me policiji, ja ću kad-tad izaći, ali ti iz groba nećeš".

Puljanin je priznao da je izvanbračnoj supruzi uputio riječi prijetnje, ali da mu nije bila namjera uplašiti je niti ostvariti te riječi, te da nikad ne bi naudio ni supruzi ni djetetu.

Kazao je da je tom prilikom svađa izbila zbog psa te da je te riječi izgovorio u afektu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter