na hladnom betonu

Pronađeno mrtvo tijelo mlađeg muškarca s ozljedama na glavi

| Autor: Glas Istre
Ilustracij/ Foto: Robert Fajt / CROPIX

Ilustracij/ Foto: Robert Fajt / CROPIX


Mirno mjestašce Gudovec nadomak Bjelovara, poznato inače po međunarodnom sajmu, trenutno je poprištem policijskog očevida, piše Jutarnji list

Naime, u prijepodnevnim satima u nedjelju žitelji su pronašli beživotno tijelo svog mladog susjeda M.K., na betonu uz samu zgradu društvenog doma.

S obzirom na ozljedu koju je navodno imao na glavi, policija ne isključuje mogućnost nasilne smrti. Međutim, točan uzrok koji je doveo do smrtnog ishoda biti će poznat nakon što bude obavljena obdukcija na odjelu patologije u bjelovarskoj bolnici gdje će tijelo biti prevezeno nakon policijskog očevida.

Susjedi su šokirani smrću svog mladog sumještanina.

- Gledam i ne vjerujem da leži bespomoćno na hladnom betonu. Jutros su ga bajkeri, koji imaju blizu svoj klub, pronašli kako leži. Imao je jaknu na sebi i ruke u džepovima. Bilo je to oko 9.30 sati. Ne vjerujem da je dugo tamo bio jer, kad smo gledali kroz prozor oko 8.30 na tom mjestu nikoga nije bilo. Prije toga je najvjerojatnije sjedio na obližnjoj klupici jer se vide otisci u snijegu na njoj, a i policija je to označila onim brojevima - kaže za Jutarnji jedan mještanin. Dodaje i da je Hitna pomoć vrlo brzo došla zajedno s policijom, ali da mu nažalost nije bilo pomoći.

- Pregledali su ga, zavirivali pod odjeću, valjda tražeći eventualne ozljede. I potom su otišli a onda su krenuli stizati razni policajci da bi u konačnici razvukli šator kako bi u miru napravili očevid na tijelu. Žao mi je dečka, bio je jako vrijedan, radio je kao automehaničar. Možda mu je pozlilo i izdalo ga srce. Ne vjerujem da je ušao s nekim u sukob - zaključuje susjed.

Mojportal javlja da je policija trakom okružila mjesto pronaska mrtvog tijela mladića kojeg je danas oko 10 sati ujutro pronašao član MK White City Riders. On je danas ujutro došao u prostorije kluba koje se nalaze u sklopu mjesnog doma, a čim je vidio mladićevo nepomično tijelo pokraj doma, o svom je pronalasku obavijestio policiju.

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića, Stjepan V. iz Bjelovara, još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

- Javili su mi da je preminuo. Sad, što se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Što da vam kažem? Baš mi je žao - kazao nam je bivši poslodavac preminulog mladića.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum