ZADRŽANA U ZATVORU

U Ližnjanu uhićena djevojka: Dala se u bijeg kad su je policajci zaustavili, pa ih vrijeđala... kod nje pronađena droga

Osim što je upravljala vozilom prije stjecanja prava, 27-godišnjakinja je odbila test na droge, vrijeđala policijske službenike, a kod sebe je posjedovala i drogu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Pulska je policija 5. siječnja oko 5.15 sati u Ližnjanu na Putu za Marleru zatekla i kontrolirala vozilo Opel pulske registracijske oznake kojim je upravljala 27-godišnjakinja.

Nakon što su joj policijski službenici dali svjetlosne i zvučne signale da zaustavi vozilo, djevojka je izašla iz vozila i dala se u bijeg. Policijski službenici sustigli su vozačicu i nad njom uporabili sredstva prisile. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je kako je vozilom upravljala prije stjecanja prava na upravljanje, a ponuđeni test na droge izričito je odbila. Kod vozačice je pronađena tableta Hellexa te nekoliko PVC vrećica sa 6,8 grama marihuane i četiri smotuljka mješavine suhe zelene biljne materije droge marihuana i duhana.

Tijekom policijskog postupanja djevojka je vrijeđala i omalovažavala policijske službenike, nakon čega je privedena u prostorije policije. Poradi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 27-godišnjakinji je nadležni sud odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od četiri dana, odnosno do donošenja presude.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum