jedan je i predao drogu policiji

U Puli dvojica vozača odbila testiranje na droge pa dobili ogromne novčane kazne

Policija apelira na vozače da ne sjedaju za upravljače vozila ukoliko su pod utjecajem opojnih sredstava jer na taj način ugrožavaju i sebe i druge sudionike u prometu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Prometna je policija 2. siječnja u 1.45 sati na kolniku Ceste prekomorskih brigada u Puli zaustavila i kontrolirala osobni automobil Citroen, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Vozaču je ponuđeno testiranje na prisutnost opojnih droga koje je izričito odbio. Vozač je isključen iz prometa te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.320 eura.

Istog dana oko 5 sati na kolniku Zadarske ulice prometna je policija zaustavila i kontrolirala osobni automobil Renault, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 50-godišnjak. Vozač je policijskim službenicima predao kutijicu sa sadržajem manje količine droge MDMA, a ponuđeno mu je i testiranje na prisutnost opojnih droga koje je izričito odbio.

Muškarac je prekršajno kažnjen radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanu zlouporabe droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama ukupnom novčanom kaznom od 1.980 eura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater