ISTRČANO ZADNJE KOLO

BARBARA BELUŠIĆ ukupna pobjednica Istarske zimske lige

| Autor: Portal Glas Istre
Barbara Belušić (Milivoj MIJOŠEK)

Barbara Belušić (Milivoj MIJOŠEK)


U Vodnjanu je održano posljednje kolo Istarske zimske lige u trčanju powered by Plava Laguna. Unatoč iznimnim vremenskim neprilikama sudjelovalo je 180 natjecatelja u svim kategorijama. Kod juniora je jučer slavio Marko Milovanović (AK Istra Pula), ispred Marka Rube (AK Istra Pula) i Marka Jakačića (ISTRun).

U juniorskoj konkurenciji kod djevojaka najbolja je bila Noa Šajatović iz AK Istra Pula, ispred Emme Fornažar (TK Pula) i Lare Tomić (AK Istra Pula). Kod seniora je najbolji bio Banjamin Skok (ŠD 3šport), drugi je na cilj stigao Ljubo Zajkovski (DSR maraton-Uljanik), a treći Ivan Stanić (TK Albona Extreme). U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Barbara Belušić (AK Istra Pula), ispred Ede Peruško (DSR maraton-Uljanik) i Christine Fardell (DSR Fun&run Švedska).

Ukupni pobjednik lige je Barbara Belušić (AK Istra Pula). Josip Madenić Bepo dobio je plaketu za nastarijeg natjecatelja, ISTRun plaketu za najbrojniju ekipu te dugogodišnju suradnju i promicanje Istarske zimske lige u trčanju

Ovo izdanje Istarske zimske lige u trčanju powered by Plava Laguna startalo je 3. studenog prošle godine u Medulinu, nastavilo se u Poreču, Pazinu, slovenskom Sečovlju, Sv. Petru u Šumi, Rapcu, Novigradu i Puli te je okončano u Vodnjanu. Liga je već prošle sezone poprimila i međunarodni karakter, što svjedoči o njezinoj popularnosti među ljubiteljima trčanja.

Nakon završetka posljednjeg kola Senad Hodžić, predsjednik udruge SD Trickeri koja je organizator Istarske zimske lige u trčanju, uručio je posebnu nagradu glavnom sponzoru utrke Plavoj Laguni, koju je primila Martina Novosel Dumičić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini