druga liga zapad

Rukometaši Rudar Adria Oila završili sezonu na drugom mjestu

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Foto RK Rudar Adria Oil)

(Foto RK Rudar Adria Oil)


Rukometaši labinskog Rudar Adria Oila prvenstvo u Drugoj ligi zapad završili su pobjedom u Poreču nad drugom momčadi premijerligaša Poreča 31:28 i na kraju drugoligaške sezone osvojili drugo mjesto, odnosno postali viceprvaci. Prvak je Senj sa samo jednim porazom u drugoligaškom natjecanju te jednim neriješenim rezultatom. Senjanima je to omogućilo plasman u Prvu ligu jug.

Labinjani su za novim prvakom Druge lige zapad zaostali devet bodova, a treće mjesto osvojio je Mornar Dramalj-Crikvenica koji je osvojio četiri boda manje od Rudara. Od istarskih klubova, druga porečka momčad je drugoligaško natjecanje okončala na sedmom mjestu, 28. April iz Kaštelira sezonu je završio na osmom mjestu, a Buje 53 su sezonu završili jednom mjesto niže, kao deveti, u konkurenciji deset drugoligaških klubova od kojih je posljednji bio klub iz Gospića.

Kapetan Rudar Adria Oila Mario Ratkajec završio je sezonu kao drugi strijelac lige, sa 157 postignutih pogodaka.

- Kao kapetan sam ponosan na našu momčad. Od početka sezone svaki igrač je pokazao nevjerojatnu predanost, napredak i želju za poboljšanjem. Okončana sezona je bila puna izazova, ali naši su se dečki pokazali kao prave zvijezde. Svaka utakmica bila je prilika za učenje i rast, a rezultati govore sami za sebe. Osim što smo ostvarili impresivan rezultat na terenu, također smo svjedoci budućnosti RK Rudar Adria Oila. Naši mladi igrači su na dobrom putu da postanu temeljna kvaliteta labinskog kluba. Njihov potencijal je ogroman, a zajedno gradimo put prema uspjehu - rekao je Ratkajec te zahvalio navijačima na potpori tijekom prvenstva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum