2. LABIN HANDBALL KUP

Zagreb, Trimo Trebnje, Izviđač Ljubuški i domaći Rudar OI jamče vrhunski rukomet ovaj vikend

| Autor: Branko Biočić
(Foto: RK Rudar Pazin)

(Foto: RK Rudar Pazin)


U organizaciji RK-a Rudar Adria Oil ovoga se vikenda, u petak i subotu u SC-u Franko Mileta održava drugi Labin Handbal cup na kojem će, uz domaćeg drugoligaša, nastupiti naš prvak i sudionik lige prvaka Zagreb, slovenski prvoligaš Trimo Trebnje, koji je uz Celje u vrhu slovenske prve lige, a trenutačno je vodeća momčad slovenskog prvenstva te uvijek vrlo jak Izviđač iz Ljubuškog koji je dao nekoliko vrhunskih igrača i reprezentativaca hrvatskom i BiH rukometu, aktualni je prvak BiH i sudionik ovogodišnje EHF lige.

Prvoga dana, 26. siječnja, u petak u 18 sati igrat će Rudar Adria Oil-Zagreb bez reprezentativaca, a u 20.15 Izviđač Ljubuški-Trimo Trebnje.

U subotu se u 18 sati poražene momčadi sastaju u borbi za treće mjesto, a u 20.15 pobjednici igraju finale turnira. Rudar se, unatoč najavama, nije pojačao igračima sa strane unatoč sa svojim bivšim vratarem Zenom, trenutačnim članom Zameta.

U subotu će se u 15 sati u rabačkom hotelu Sanfior održati okrugli stol s trenerima, a raspravljat će o raznim rukometnim temama pa i Europskom prvenstvu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini