TUŽAN EPILOG

SRCE MU NA KRAJU NIJE IZDRŽALO. PREMINUO JE SENAD PONDRO, 53-godišnjak koji je u neljudskim uvjetima umirao u pulskom bunkeru!

Senad je u bunkeru proveo mjesec i pol dana (D. B. P.)

Senad je u bunkeru proveo mjesec i pol dana (D. B. P.)


Kada je stigao kod nas, smjestili smo ga u dom i pružili mu svu adekvatnu njegu, a Senad se pomalo počeo oporavljati. Na dan kada je preminuo, ujutro se probudio i nije odavao nikakve znakove slabosti. Pojeo je svoj doručak, a oko podne, kada je u sobu stigla medicinska sestra, on je pred njom doslovno izdahnuo, ispričala nam je vlasnica doma u Čazmi Ankica Crlenjak

Senad Pondro, 53-godišnji beskućnik koji je nepokretan okružen smećem i fekalijama mjesec i pol potpuno izgubljen i sam ležao u pulskom bunkeru na Punti, hraneći se s poda kao kakav pas, iznenada je preminuo 25. studenog u Domu za starije osobe u Čazmi. Točno mjesec dana nakon što smo objavili njegovu tragičnu priču, Senad je nažalost izgubio bitku za život, a kako nam potvrđuje vlasnica doma u kojem je Senad proveo zadnje trenutke i u koji ga je nakon priče u Glasu Istre smjestio pulski Centar za socijalnu skrb, Senad je preminuo od zatajenja srca.

- Kada je stigao kod nas, smjestili smo ga u dom i pružili mu svu adekvatnu njegu, a Senad se pomalo počeo oporavljati. Bio je raspoložen, ali njegov organizam očito nije izdržao. I dalje je samo ležao, bio je prikovan za krevet i nije mogao stati na noge. Na dan kada je preminuo, ujutro se probudio i nije odavao nikakve znakove slabosti. Pojeo je svoj doručak, a oko podne, kada je u sobu stigla medicinska sestra, on je pred njom doslovno izdahnuo, ispričala nam je vlasnica doma Ankica Crlenjak. (Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom