MAKE OVER

Kako nositi staru košulju na posve novi način?

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Košulje su onaj vječni komad kojeg svaka žena ima u svom ormaru. Najčešće košulje nosimo na posao, no zadnjih godina one dolaze u manje klasičnim varijantama te ih rado nosimo i za večernji izlazak. 

Ako ste se poželjeli jednog takvog komada, ne morate nužno ići u kupovinu. Postoje različiti načini vezanja košulje uz pomoć kojih će vaš stari komad zablistati u novom ruhu. 

U pitanju su jednostavni stilski trikovi koji transformiraju komad u tren oka. Tajna leži u kopčanju, odnosno vezanju košulje. 

Postoje dva načina, a na vama je da samo odaberete onaj koji vam se više uklapa u modni stil. 

Jednu stranu košulje povucite uz struk što je više moguće na suprotnu stranu. Rub možete pričvrstiti pribadačom. Isto učinite i s drugim krajem. Ako ne želite koristiti pribadače, ovaj način nošenja košulje možete učvrstiti ako nosite hlače ili suknju visokog struka. 

Drugi način je za one koji vole eksperimentirati. Princip je isti – oba ruba košulje povucite što više sa suprotne strane prema stražnjem dijelu. No, ovdje ćete rubove na leđima svezati. Ovaj način vezanja pokazuje malo više kože. 

I dok za prvi način možete koristiti klasičnu košulju koja prati tijelo, za drugi način je potrebna košulja šireg ili takozvanog muškog kroja. Poslužiti može i košulja vašeg partnera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini