POLUDUGA VERZIJA

Ova frizura sa šiškama pristaje svakom obliku lica

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Koliko ste puta razmišljali o šiškama, ali niste bili sigurni odgovara li vam lice uopće za njih? Trend frizure s poludugim šiškama staje na kraj toj neodlučnosti. Jer zajamčeno pristaje uz svaki oblik lica, svaku duljinu kose i svaki stil!

Svatko tko se prije odlučio za blago ošišane šiške preferirao je svevremenske klasične šiške. Nježna frizura osigurava da vaša kosa samo malo “uokviri” vaše lice i stoga pristaje gotovo svima. Međutim, potrebno je neko vrijeme dok se šiške ne stiliziraju i moraju se šišati svakih nekoliko tjedana kako bi sve dobro pristajalo. Poluduge šiške stoga su idealna opcija! Ne samo da će zajamčeno pristajati vašem licu, već ih je i iznimno lako njegovati.

Na prvi pogled, poluduge šiške izgledaju kao pune šiške koje su trenutno u procesu izrastanja. To posebno nježno uokviruje vaše lice i stvara nježnu konturu koja laska vašim crtama lica. Bitno je da su šiške razdjeljkom po sredini i da čine blagu krivulju od jagodične kosti prema bradi. Sredina šiški je namjerno malo kraća kako bi kosa padala prema van.

Budući da šiške nije lako ošišati, preporučuje se s povjerenjem otići frizeru. Budući da frizura izgleda kao da “izrasta”, ne morate je podrezivati svaki mjesec, ali možete nositi kraće šiške, a zatim samo malo duže nakon nekoliko tjedana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini