tiktok

VIDEO / Objavila trik za glačanje ovratnika pa ostavila ljude bez teksta: "Peglam već 45 godina i nisam znala za ovo!"

| Autor: Novi list
(Foto: Pexels, TikTok Screenshot)

(Foto: Pexels, TikTok Screenshot)


Korisnica TikToka Sonya često koristi svoj profil na društvenim mrežama da bi podijelila savjete i trikove koje je otkrila obavljajući svakodnevne poslove. Nemali broj njezinih objava ostavi mnoštvo korisnika u čudu, a u ništa manjem šoku ostali su njezini pratitelji nakon što je objavila trik za glačanje ovratnika na košulji.

Trik je u tome što većina glačala ima skriveno udubljenje između grijaćih ploča u koje se može umetnuti tkanina čime se jednostavnije dođe do rubova. Rješenje je odlično za ovratnike i one dijelove oko gumba.

Sonya je prvo uključila uređaj, a zatim provukla ovratnik kroz otvor i izglačala ga – ostavljajući glatku površinu. Zatim je pokazala da se trik može iskoristiti i na ovratnicima običnih majica.

Mnoge je oduševila i iznenadila pa su komentari bili uglavnom pozitivni.

"Peglam već 45 godina i nisam to znala!", "Sada sam uvjerena da ne znam ništa u životu", "Želio bih tužiti svoje roditelje, a ni škola me ne uči ništa pametno o životu."

Prema stručnjacima iz Proper Clotha koji su komentirali ovaj video za britanski The Sun, važno je znati da se ovratnik ne može u potpunosti ispeglati.

"Taj nabor nećete moći ispeglati do kraja jer je ovratnik dizajniran da se savija, ali mali nabor sprijeda može učiniti da stvari izgledaju malo bolje", tvrde.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum