ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE

Popularni comedy dvojac pod nazivom Kruševac Geto dolazi u Pulu

| Autor: Glas Istre
INK ( FOTO: B.Danevski)

INK ( FOTO: B.Danevski)


Popularni comedy dvojac pod nazivom Kruševac Geto, koje na društvenim mrežama prati više od 700.000 ljudi, a video skečevi dosežu do pola milijuna pregleda, od prošle godine krenuli su sa svojom HIT predstavom “Kraljica Snežana Prva” na turneju po Hrvatskoj. U prvoj turi mogli su ih vidjeti u rasprodanim dvoranama u Rijeci (HKD Sušak), Zagrebu (Tvornica) i Osijeku (Kino Urania), a slijede nastupi u Puli 11. travnja, Slavonskom brodu, Đakovu, Splitu, Zadru…

Kruševac Geto nastao je kao hip-hop glazbeni projekt, koji su za vrijeme studiranja odlučili oformiti dvojica prijatelja, Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami. U maniri pravih studenata prije 8 godina privukli su pažnju pjesmama studentske tematike poput ‘Ljubav ispred Duoma’ (370.000 pregleda), ‘Idemo na more’ (795.000 pregleda) i ‘Kad ćeš sine da se ženiš’ (520.000 pregleda), no pravi uzlet i veliku pažnju publike privlače od 2018. godine kada na platformama Instagram, Facebook i Youtube počinju objavljivati duhovite skečeve na temu svakodnevnih pojava u društvu i obitelji.

Kruševac Geto je do sada okupio 335 tisuća pratitelja na Instagramu, 478 tisuća pratitelja na Facebooku, uz 80 tisuća subscribera na Youtubeu i nevjerojatnih 25 MILIJUNA pregleda video sadržaja na toj platformi. Na Facebooku njihov svaki pojedini video skeč broji od 200 tisuća do milijun pregleda a broj videa je nepregledan budući da ih tamo objavljuju od 2018. godine. (Izvor: INK)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater