PIŠE BORKA PETROVIĆ

Zamijenite Pulaprometove kartice

(Danilo MEMEDOVIĆ)

(Danilo MEMEDOVIĆ)


Na kioscima iNovina više ne možete puniti stare Pulaprometove vrijednosne karte. Iako smo o tome već pisali, vrijedi podsjetiti. Možda ima još zaboravnih poput mene koja se direktno s kioska morala zaputiti do Pulaprometove blagajne kako bi se dalje mogla voziti autobusom.

U uredu prodaje karata na autobusnom kolodvoru ovih je dana, zbog zamjena kartica, ali i izrade godišnjih karata, gužva. Ipak, pretjeranih čekanja nema. Vrlo brzo djelatnice će vam stare beskontaktne kartice zamijeniti novim kartama i to potpuno besplatno, a preostali iznos sa starih u potpunosti prenijeti na nove. Dakle, ne gubite ništa, osim koje minute vremena.

Inače, kada već pišemo o autobusima, moram kazati da je oduševljenje putnika neizmjerno nakon što su se šoferi vratili voziti svojim uobičajenim trasama. Najviše se tome vesele penzići koji napokon mogu s autobusom do samog centra grada - do mrkata, doma zdravlja, Giardina...

- Joj, kako je čovjeku malo potrebno da se razveseli, autobus koji se vratio na staru rutu, priznala nam je jedna od njih vozeći se od Štinjana do grada.

No, vesele se starim linijama i srednjoškolci, posebice oni iz prigradskih naselja kojima autobusi ponovo staju pred samim ulazom u školu pa spavati mogu koji minutu dulje. Nema više potrebe za pješačenjem, iako bi mnogima malo šetnje dobro došlo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of