PIŠE MIRJANA VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ

Devet milijuna

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


- Znaš li koliko je dobila Oprah za onaj intervju, upitala je Miranda i odmah ponudila odgovor: "Devet milijuna dolara!"

- Nije devet, nego sedam, odvratio je Miško. On je, očito, baratao nekim drugim podacima. "Al' neka je i pet, opet je dobro", rekao je Miško i uzdahnuo: "To je Amerika!"

- A znaš li zašto su se posvađale Meghan i Kate? Zbog boje haljina koje će djevojčice nositi na vjenčanju, opet će Miranda koja je prijenos intervjua, za koji je RTL iskeširao masne pare, gledala sa svog pulskog brda. I u Puli je, jednako kao u Americi ili Ujedinjenom Kraljevstvu ili bilo gdje u svijetu, osim možda u Sjevernoj Koreji, vladao jednak interes za sudbinu odbačenog prinčevskog para.

- Svaka čast Oprahi, uzdahnula je Miranda dok su joj se u očnim kuglama zrcalili dolari. Devet milijuna. Neka je i pet, odlično je. Meghan i Harry morat će se zaposliti jer ih kraljevska obitelj više ne financira, negdje je pročitala. Zamišljala je kako Harry, umjesto nje, svako jutro, točno u sedam, dolazi u firmu, iako više ni to nije sigurno jer posla nema, a korone ima.

Onda se sjetila kako su Strikan i Netjak u "Velom mistu" zamotali govno kraljevskog pasa u "vinu kartu". Da ga unovče, a to će se dogoditi kad-tad, mislili su naivno. Onda je George VI abdicirao zbog Wallis i posao je propao.

Meg i Harry imaju dva psa. Ako je Oprah dobila devet milijuna za intervju, tko zna koliko bi vrijedilo ono što probave dva ljubimca. Ako je i milijun, dobro je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum