U DKC-U LAMPARNA

OPĆA OPASNOST OVE SUBOTE U LABINU: Ulaznice već u pretprodaji

| Autor: Tea TIDIĆ

Labinski nastup jest sigurno posebno zanimljiv najvjernijim fanovima, jer je broj posjetitelja ograničen - u prodaju je pušteno svega 300 karata

Jedan od najpopularnijih domaćih rock sastava, Opća Opasnost, nastupit će ove subote, 11. siječnja, u labinskoj DKC Lamparni. Koncert organiziraju Rock Caffe Labin i Udruga IKS.

Inače, posljednji nastup u Labinu Opća Opasnost je održala prije šest godina, na prepunom Titovom trgu u starom gradu.

Za razliku od tog ali i nedavnog koncerta za proslavu 27. godišnjice od osnutka benda u rasprodanoj dvorani Doma sportova u Zagrebu, ovaj labinski nastup jest sigurno posebno zanimljiv najvjernijim fanovima, jer je broj posjetitelja ograničen - u prodaju je pušteno svega 300 karata, tako da će to biti mali, intimni, koncert.

Posljednji album Opće Opasnosti, "Karta do prošlosti", za koji je krenula koncertna promocija, proglašen je najboljim rock izdanjem za 2019. godinu, a njihovu popularnost potvrđuje i ogroman broj fanova koji ih slijede na svim koncertima.

Subotnji koncert Opće Opasnosti u Labinu počinje oko 23 sata, ulaz se otvara u 21 sat, a publiku će prije koncerta zagrijavati Acoustic trio Side Effects. Nakon koncerta domaću rock glazbu će birati DJ Keđo.

Pretprodaja karata je već krenula, cijena karte je 50 kuna a ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventima i u labinskom Rock Caffeu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini