POGLEDAJTE VIDEO SPOT

MAAT ima novi singl "Vozimo"

| Autor: B. Ć. J.

"Vožnja nadahnjuje, iznenađuje, zove istraživački duh neke pomalo nemirne prirode, osmjehuje, uzbuđuje, proširuje." Ističe se u najavi novog singla "Vozimo" koji je nastao u sklopu koncepta Maat, za koji Puljanka Nataša Petrić Tasha (Maat) potpisuje tekst u suradnji s Tonćijem Horvatom Husom, ujedno autorom glazbe te autorom aranžmana zajedno s Filipom Frankom.

Riječ je o ambijentalnoj produkciji prožetoj senzualnim vokalnim dionicama koje zajedno s instrumentalnim dijelovima čine pomalo mističan spoj ovog glazbeno – vizualnog djela koje u sebi nosi snažnu poruku.

"U najuzbudljivijoj  prelaznoj vožnji života postojimo u udisaju trenutka, gdje razlike postaju vrijednosti šire slike našeg puta,   bez prostora, vremena i okvira, u kontinuumu, bez kraja i početka. Tu vozimo se lijepo, vozimo u slijepo, vozimo daleko u noć…daaa…", poručuje Maat.

Autor vizualnog identiteta, dramaturg i redatelj je Zvonimir Peranić, koji je ekranizirao i prvi singl Maat 'Baal'. Produkciju i mix potpisuje Tonči Horvat Hus, mastering je djelo Drage Smokrovića – Smokve, sintisajzer svira Vedran Križan, gitara/semplovi Filip Frank, bas/ritam gitara/semplovi - Tonći Horvat Hus. Izdavač je Dallas Records. Kada je riječ o videu autor, dramaturg i redatelj je Zvonimir Peranić, direktor fotografije Costa Ipsa, kamera je djelo Coste Ipse i Danila Cakovića, koji je i montažer, a glume Marta Cerovečki, Helvecija Tomić, Jure Tojčić i Marko Galetić, a izvršna produkcija | Vid film.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater