SINOĆ

Fešta za Dan Općine Kršan privukla mnogobrojne posjetitelje sa svih strana: TARA I ŽELJKO BEBEK RASPLESALI I RASPJEVALI PUBLIKU

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Nakon pune tri godine u Kršanu je u subotu navečer održana pučka fešta u povodu Dana općine. Kako je vrijeme odmicalo tako se punio Pristav u koji su dolazili ljudi sa svih strana Labinštine ali i šire.

Program je započeo mantinjadom na velim i malim sopelama te nastupom članova KUD-a Ivan Fonović Zlatela koji ove godine bilježi 25 godina postojanja. Otplesali su Kršanci polku, valcer i balun u kojem su im se na podiju pridružili i posjetitelji. Nakon Zlatele nastupio je KUD Bošnjačke nacionalne zajednice Kršanski ljiljani koji je izveo igre iz Podvinja i Bošnjačke igre. U međuvremenu se Pristav dobro popunio. Uz zvukove glazbe nudila se gastro ponuda jela i pića, fritule a žene iz Udruge Mendula pekle su palačinke i prikupljale dobrovoljne priloge u humanitarnoj akciji svi za Davida. Zabavni dio programa otvorila je Tara ex Karma koja je uz svoje pjesme izvela i niz poznatih hitova koji su rasplesali publiku.

(Snimio Branko Biočić)

Zvijezda večeri bio je legendarni Željko Bebek kojeg su svi s nestrpljenjem dočekali. Nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta otpjevao je u Kršanu svoje najveće hitove kako one s Bijelim dugmetom tako i iz svoje kasnije dugogodišnje solističke karijere. Publika svih generacija uživala je na koncertu i pjevala zajedno s njim. Impresivne pjevačke sposobnosti, neodoljiv šarm, prepoznatljiva boja glasa i sinergija Bebeka i publike donijele su večer za pamćenje. Fešta u Kršanu produžila se do duboko u noć pa i idući dan, zadovoljni su bili svi, izvođači, organizatori, prodavači i mnogobrojni posjetitelji koji su te tople ljetne večeri došli na Pristav.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini