Pioniri prog metala

Dream Theater 29. listopada u Areni Zagreb

| Autor: Mladen Radić
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Kultna postava benda Dream Theater - James LaBrie, John Myung, John Petrucci, Mike Portnoy i Jordan Rudess prvi je put zajedno na turneji nakon 14 godina, a 29. listopada nastupit će u Areni Zagreb gdje će održati trosatni nastup. Bend će tri sata svirati Dream Theater klasike i omiljene pjesme obožavatelja iz svog bogatog kataloga. Europska dionica turneje posjetit će 23 grada, kreće 20. listopada i traje do 24. studenog, a Zagreb je jedini grad u regiji u kojem ovi legendarni pioniri prog metala nastupaju.

Turneja "40th Anniversary Tour 2024 – 2025" obilježit će i povratak originalnog bubnjara benda Mikea Portnoya koji se bendu vratio nakon 13 godina. Dream Theater u svom studiju upravo priprema 16. studijski album i prvi s Portnoyem nakon "Black Clouds & Silver Linings" iz 2009. godine.

"Ova turneja će biti nevjerojatno posebna za sve nas! Svaki će koncert zasigurno biti ispunjeno iščekivanjem i raznim emocijama. Jedva čekamo ponovno zajedno stati na pozornicu i započeti ovu povijesnu proslavu 40 godina sa svima ove jeseni. Ovo je tek početak, a u nadolazećim mjesecima ćemo imati još mnogo uzbudljivih vijesti o Dream Theateru", poručuju iz benda.

Koncert nazvan "An evening With Dream Theater" ne uključuje predgrupu a tu je velika produkcija uz dozu humora, ležernosti i improvizacije.

Generalna prodaja putem Eventim sistema i na Eventim fizičkim prodajnim mjestima od petka, 12. travnja u 10 sati. Cijena ulaznice kreće se od 42 do 99 eura

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater