Oradama je ulaz strogo zabranjen, grudnjaci su ok

Alen Vitasović uz Šajetu sredinom travnja u Zagrebu slavi 30 godina karijere

(Foto: Press)

(Foto: Press)


Sve je konačno spremno! Grande Alen vraća se u Boogaloo. Povod? 30 godina karijere. Alen nabrijaniji nego ikad jer tri desetljeća nikako nisu malo. A i vrijedi ih obilježiti, baš onako kako on zaslužuje, u alenovskom stilu.

Kad je tomu toku, kao gost nameće se jedno ime: megakultni Šajo, Alenov suborac još tamo iz 90-ih. Sprema se još pokoje iznenađenje. U svoje mudre telefone valja upisati 13. travnja (subota). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 18 eura mogu se kupiti online preko Hangtime ticketinga (https://tickets.hangtimeagency.com/) ili u Dirty Old Shopu (Tratinska 34). Na dan će koštati 22 eura.

(Foto: Press)(Foto: Press)

Alen je bio vrlo stvaralački plodan zadnjih nekoliko godina pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”, a uslijedili su “Dopri oči”, “Tone livi” i “On ni doša”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen.

U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, "Niš mi se ne da" i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“.

(Foto: Press)(Foto: Press)

Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe, pogotovo ako je bio na Ča-val koncertu u Boogaloou 2019. Uostalom, tko još ne zna za kultnu ALEN TE GLEDA majicu ili da nije popio Duplog Alena? Ma dajte, molimo vas. Koncert kao i uvijek podupiru Klub studenata Istre Mate Balota.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum