nakon koncerta u tinjanu

Šajeta opleo po Maji Šuput, ali i po Alenu Vitasoviću: "On bi šolde popija, a ona ulaže u plastiku što je skoro pa vječno"

| Autor: Glas Istre
Maja Šuput / Šajeta / Alen Vitasović

Maja Šuput / Šajeta / Alen Vitasović


Nakon što je glazbenik Dražen Turina Šajeta (50) na svom Twitter profilu opleo po kolegi Alenu Vitasoviću i kolegici Maji Šuput, javio nam se Vitasović te prokomentirao situaciju.

Naime, Turina je jučer podijelio snimku zaslona s Facebooka na kojoj se nalazi plakat za nastup glazbenice Maje Šuput na Sajmu pršuta u istarskom Tinjanu koji se održao proteklog vikenda, prenosi Večernji list. 

Uz plakat, Šajeta je uhvatio i komentar svojeg kolege Alena Vitasovića koji je glasio: 'Bitno da šoldi ne ustaju u Istri'. Uz ovu snimku zaslona, Turina je dodao i opis. - On bi šolde popija, a ona ulaže u plastiku što je skoro pa vječno… U svakom slučaju teško razgradivo… - napisao je Šajeta.

Sada nam se javio i Vitasović te objasnio na što je svojim komentarom htio ukazati. - Nemam ništa protiv Šajete. Naprotiv, ja ga volim. Ni protiv Maje Šuput isto. Mi smo kolege – kazao je te potom objasnio na što se odnosio njegov komentar 'bitno da šoldi ne ustaju u Istri'.

- Samo sam reagirao u tom smislu da u Istri puno nastupaju ljudi koji nisu Istrijani. Najviše na našim feštama nastupaju Dalmatinci, Slavonci i tako. Apsolutno nemam ništa protiv, samo sam rekao: zašto novac ide tamo, a nama domaćima ne daju ništa, tu gdje smo mi.

Samo to sam htio reći – kazao je Vitasović. Za komentar smo se javili i Maji Šuput, a njezin odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. Podsjetimo, ova objava skupila je 53 lajka i nekoliko komentara. „Hoće li se zeleni pobuniti i napraviti prosvjed zbog toliko plastike koja 'pjeva'?“, „“I svakako neprobavljivo“, „Šolde ti vazela“, samo su neki od njih.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini