balkanka

FOTOGALERIJA / Pop-trap senzacija raspjevala pulsku publiku i oduzela im (Seni)dah

| Autor: Petra Stefanović


Dom sportova "Mate Parlov" sinoć je bio u znaku balkanske pop-trap dive Senide. Prvi u nizu najavljenih koncerata kojima se skupljaju sredstva za čak tri pulska sportska kluba (Košarkaški kub Pula 1981, Malonogometni klub Stanoinvest Futsal Pula te Odbojkaški klub Pula) privukao je velik broj zainteresiranih - mladi su, naravno, bili u najvećem broju, ali našlo se i onih starijih.

Kao uvertira u koncert nastupio je dobro poznati pulski "Night Express" koji je "zagrijao" okupljene u nešto više od sat vremena nastupa.

A onda je, oko 23 sata, na pozoronicu stupila Senidah. Uz zvukove hitova poput "Slađana", "Replay", nezaobilaznih "Mišića", "Mesečina i ja", "Dođi" i drugih, Senidah je rasplesala i raspjevala dobro raspoloženu pulsku publiku. U otprilike sat i pol nastupa dvoranom je publika uglas pjevala "Behute", "Mišiće", "100%", a sama Senidah je i "posuđivala" rekvizite - naočale - onih najbliže pozornici i nazdravljala sa svima. Mnogobrojnim interakcijama s publikom pokazala je da nije jedna od onih izvođača koji dolaze na nastup samo ga "odraditi", već da uistinu uživa u onome što radi.

Najvjerniji fanovi su čak donijeli i veliki balon u obliku slova S koji se vijorio nad glavama okupljenih. A da zabava nije bila rezervirana samo za one s kupljenim ulaznicama svjedoči i trenutak uhvaćen na kameri kada je jedan od djelatnika dežurnih službi također snimao koncert.

Senidi je ovo treća godina zaredom da nastupa u Istri, a prvi put u Puli. Naime, 2022. i 2023. godine je nastupila na SeaStar festivalu u Umagu, 2022. je nastupila i na ATP-u u Stella Marisu, a sudeći po reakcijama publike zaključak je - oduzela si nam (Seni)dah.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini