PRAVNA BITKA

Channing Tatum odbacuje tvrdnje bivše supruge da skriva imovinu, dok ona tvrdi da su "činjenice na njenoj strani"

| Autor: Novi list
(Foto Reuters)

(Foto Reuters)


Channing Tatum oštro odbacuje tvrdnje koje je iznijela njegova bivša supruga, Jenna Dewan, u kojima tvrdi da glumac skriva imovinu povezanu sa zaradom od franšize "Magic Mike". Njezin je predstavnik, s druge strane, izjavio da se nada "poštenom zaključku" njihove tekuće pravne bitke.

Prošlog mjeseca, Dewan je podnijela sudski zahtjev usred trenutne pravne bitke oko financija u njihovom postupku razvoda, u kojem je optužila Tatuma da surađuje s trećim stranama kako bi skrivao dobit stvorenu od filmske franšize koja je nastala dok su bili u braku.

Sada, u novim sudskim dokumentima koje je dobio People, Tatum je opovrgnuo te tvrdnje. "Nikada nisam uskratio njen udio u bilo kojoj zajedničkoj imovini ili prihodu. Njene tvrdnje da sam se 'udružio s trećim stranama' su potpuno neistinite", izjavio je glumac.

"Ona je imala potpun pristup svim našim financijskim zapisima za sve aktivnosti tijekom našeg braka i nakon razdvajanja. Nastavljam joj pružati informacije o financijskim pitanjima vezanim uz 'Magic Mike'", dodao je glumac o Dewan, s kojom se razveo 2019. godine.

U izjavi za People, predstavnik Dewan upitao se "naziva li Channing doista Jennu 'lažljivicom' jer pokušava vratiti imovinu koju joj je on učinkovito ukrao u jasnom kršenju kalifornijskog obiteljskog zakona?"

"Ove najnovije klevete i laži su zapravo samo nastavak istog zlostavljanja i manipulacije kojima je Jenna bila izložena godinama," nastavlja u izjavi, te dodaje: "Bez obzira hoće li Channing odlučiti učiniti pravu stvar, Jenna je uvjerena da su zakon i činjenice na njenoj strani i nada se da će to uskoro doći do pravilnog i poštenog zaključka."

Iako ih je sudac proglasio samcima 2019. godine, Tatum i Dewan i dalje se sudski bore oko financijskog rješenja koje uključuje dobit od franšize "Magic Mike", zajedno s podjelom imovine, zahtjevima za nadoknadu, optužbama za kršenje dužnosti povjerenja i troškovima odvjetnika, prema pravnim dokumentima koje je People dobio.

Bivši par također rješava pitanja uzdržavanja njihove 10-godišnje kćeri, Everly.

Izvor blizak Tatumu nedavno je za People rekao da je glumac spreman završiti svoju pravnu bitku s Dewan. "Channing nije sretan zbog najnovije sudske drame. Želi da to završi", otkriva izvor.

Od njihovog rastanka prije šest godina, i Tatum i Dewan nastavili su dalje s novim partnerima. Tatum je zaručen za Zoë Kravitz, dok je Dewan zaručena za Stevea Kazeeja. Trenutno očekuju svoje drugo dijete zajedno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini