BILO KUDA, TARTUFI SVUDA

SADA I ISTRA IMA SVOJ MCDONALD'S BURGER. Zove se "Maestro Zigante Tartufi" i upravo je krenuo u osvajanje Hrvatske

| Autor: Borka PETROVIĆ

Gurmanima i ljubiteljima Zigante tartufa McDonald's ove jeseni predstavlja novi specijalitet - burger pod imenom "Maestro Zigante Tartufi". Klasični burger, pripremljen od dva sočna goveđa odreska u kombinaciji s gauda sirom, pečenim gljivama, prženim lukom, matovilcem te umakom od gljiva, usavršen je Zigante tartufatom, što je kombinacija kojoj će samo rijetki odoljeti.

- Cijenjeni gurmanski tartufi iz srca Istre hrani daju jedinstven okus, a spajanjem s uljem nastaje tartufata koja čuva esenciju te rijetke gljive koja raste pod zemljom. Ponosni smo što svojim gostima možemo poslužiti Maestro burger s vrhunskim hrvatskim proizvodom i tako nastaviti uspješnu suradnju s vodećim hrvatskim kompanijama, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska na predstavljanju novog proizvoda.

- Drago nam je što su u McDonald’su prepoznali kako su izvrsnost i usmjerenost na vrhunsku kvalitetu vrijednosti koje dijelimo. Tartufi su središte našeg poslovanja već četvrt stoljeća i sasvim smo sigurni da će u kombinaciji sa sočnom govedinom zagolicati nepca, izjavili su iz Zigantea, iz čije tvornice u Plovaniji, nedaleko Buja, svakoga dana u svijet izlazi oko deset tisuća pažljivo kreiranih proizvoda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of