treća sezona

Na Istra kup u preponskom jahanju u Barban pristigli natjecatelji iz cijele regije

| Autor: Glas Istre
(Foto: Konjički savez Istarske županije)

(Foto: Konjički savez Istarske županije)


Barban je proteklog vikenda bio domaćin otvaranja treće sezone Istra Kupa u konjičkom preponskom jahanju. Organizirano od strane Konjičkog Kluba Astra iz Labina u suradnji s Turističkom Zajednicom Barban, događaj je privukao ljubitelje jahanja i natjecatelje iz cijele regije.

Među sudionicima nije nedostajalo ni natjecatelja iz Zagreba, pokazujući time kako je Istra Kup postao nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje konjičkog sporta.

U utakmici visine prepona 1,10 Gold tour slavio je Toni Vlačić (KK Astra), druga je bila Jovanović Anika Faith na grlu Lasta (KK Batida) i treća je bila Lana Štoković na grlu Princes of Vllage(KK Hipos).

(Foto: Konjički savez Istarske županije)(Foto: Konjički savez Istarske županije)

U utakmici visine 1,00 Silver tour pobjednik je bio Toni Vlačić na grlu Ciriaco ( KK Astra), druga je bila Julija Ilijevski na grlu My sister Nunzia (KK Astra ) i treća Cizel Vanja na grlu Kadira (KK Bitek Team)

U utakmici visine 0,90 cm Bronze tour 1. mjesto osvojila je Rahela Bertoša na grlu Miško (KK Philipos Poreč), 2. mjesto Agnese Galant na grlu Wenta (KK Astra) i 3. mjesto Rory Hrvatin Knapić na grlu Mars (KK Sv.Eufemija)

U utakmici visine 0,80 cm Talent tour 1. mjesto je osvojila Adeli Slivar na grlu Miško (KK Philipos Poreč), 2. mjesto Emanuela Marinović na grlu Sava (KK Muntić) i 3. mjesto Varvara Lavrenko na grlu Flash Back (KK Philipos Poreč).

(Foto: Konjički savez Istarske županije)(Foto: Konjički savez Istarske županije)

U utakmici najniže visine 0,60 cm bez kaznenih bodova slavili su Denis Gugić na grlu Clasic Beautiful Cro (KK Edek), Rahela Bertoša na grlu The End (KK Philipos Poreč), Emanuela Marinović na grlu Sava (KK Muntić) i Marija Škoravić Classic Beautiful Cro (KK Edek).

Drugo kolo Istra kupa održat će se u Puli na Marsovom polju u subotu, 18. svibnja, u organizaciji Konjičkog saveza Istarske županije, a dan nakon toga održat će se konjički turnir u dresurnom jahanju na prostorima Konjičkog kluba Medulin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom