"Vrijeme je za tvoje vrijeme"

INOVACIJA VINARIJE FRANC ARMAN I STUDIJA TUMPIĆ/PRENC: Kutija s vinom koja se otvara tek nakon tri mjeseca - pomoću aplikacije

| Autor: Aleta BRATTONI
Teran Barrique u inovativnom pakiranju

Teran Barrique u inovativnom pakiranju


Poznata istarska vinarija Franc Arman predstavila je nov inovativni projekt naziva "Vrijeme je za tvoje vrijeme". Radi se o novom proizvodu, Teran Barriqueu, crnom vinu kojem je potrebno vrijeme da potpunosti sazri i prožmu se sve njegove komponente, da bi pružio bezvremenske okuse. Bocu ovog vina, nastalog od ručno branih grozdova i najnaprednijom enološkom tehnologijom, stavili su u posebno dizajniranu premium kutiju koja zahtijeva strpljenje - otvara se tek nakon tri mjeseca! I to ne bilo kako.

- Specifičnost ovog vina leži u tradicionalnoj metodi sazrijevanja, gdje njegova kvaliteta s vremenom postaje sve bolja. Mnogi naši kupci u neznanju prerano otvaraju crna vina, stoga smo se odlučili za ovaj projekt koji naglašava važnost vremena i uživanja u vinu, kazao je Oliver Arman, vlasnik vinarije.

Za otvaranje kutije potrebna je šifra koja se dobije na aplikaciji Teran Barrique, a otkriva kada je pravo vrijeme za degustaciju. Aplikacija je dostupna preko QR koda na kutiji i to na IOS i Android mobilnim uređajima. Prije samog otvaranja vlasnici kutije primit će 28 poruka iz kojih će saznati zanimljivosti iz enologije, o povijesti obitelji Arman, najstarijoj vinskoj boci, proizvodnji vina te karakteristikama Teran Barriquea.

- Boljka suvremenog čovjeka je da mu uvijek nedostaje vremena, treba imati sve, sada i odmah. Zato smo napravili ovaj projekt koji poziva potrošača na strpljenje, usporavanje ritma kako bi se uskladili s usporenim ritmom potrebnim za proizvodnju kvalitetnog vina. To smo učinili upravo aplikacijom, najčešćim suvremenim alatom, naglasio je Anselmo Tumpić, kreativni direktor Studija Tumpić/Prenc.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum